Inaugurat in luna mai a anului 2008, situat la 55 de km de Bucuresti,
in orasul Giurgiu, aproape de Dunare si la 3 km de orasul bulgaresc Ruse,
adaptat standardelor hoteliere internationale, Hotel Sud are trei stele si
este gata oricand sa va gazduiasca, sa va incante, sa va serveasca,
sa transforme o calatorie de afaceri sau un sejur intr-o experienta de neuitat.

  • Hotelul, cu o capacitate de 142 de locuri, are 10 camere duble (cu pat matrimonial dublu), 53 de camere twin (cu doua paturi) si 8 suite (cu doua camere: dormitor si camera de zi) decorate in culori diferite si dispuse pe patru etaje. Camerele sunt dotate cu aer conditionat individual, minibar, televizor, fotolii, acces la Internet wireless si prin cablu, grup sanitar cu cabina de dus si uscator de par, iar apartamentele au cada jacuzzi sau cabina de dus jacuzzi, etaje superioare accesibile cu liftul.
  • Restaurantul are doua saloane superbe in care accesul se poate face atat prin receptie cat si direct de afara. Salonul “Golden”, situat la etaj, are o capacitate de 100 de locuri si este dotat cu aer conditionat, acces wireless la Internet, plasme TV, sonorizare multiplex, ventilatie si terasa. Salonul “Silver”, situat la parter, este format din doua saloane: unul de 40 de locuri, cu bar inclus, pentru fumatori si celalalt de 120 de locuri pentru nefumatori, dotat de asemenea cu aer conditionat, acces wireless la internet, plasme tv, sonorizare multiplex si o terasa cu 40 de locuri. Bucataria prepara atat bucate de zi cu zi, cat si din gastronomia altor popoare si feluri speciale pentru sarbatori, mese organizate, nunti, botezuri…
  •   Hotel Sud dispune de doua sali de conferinte “Silver”, cu cate 20 de locuri, cu dotari full option: sistem audio multiplex, plasma TV, ecran de proiectie 2×3 m, laptop pentru prezentare, acces wireless la Internet, flipchat si aer conditionat, o sala “Business” de 8 locuri dotata cu: telefon, acces wireless la Internet, plasma TV, proiector, aer conditionat, grup sanitar propriu si o sala “Golden” de 165 de locuri dotata cu: doua cabine de traducere simultana, sistem audio multiplex, proiector, ecran de proiectie  2×3 m, laptop de prezentare, microfoane fixe si mobile, acces wireless la Internet, flipchat, aer conditionat si balcon. 
  • Pentru satisfacerea clientilor care ii trec pragul, hotelul ofera tuturor celor care aleg sa poposeasca in aceasta oaza de liniste si relaxare posibilitati multiple de petrecere a timpului liber: sauna, masaj, fitness, aerobic, billiard, tennis de masa, acces la internet, laptopuri si – in cazul grupurilor – oportunitati turistice in zona inclusiv scurte croaziere pe Dunare.
  • Parcarea hotelului are 500 mp si este imprejmuita si supravegheata video, accesul se face controlat, iar iesirea in mod automat. 
  • Hotel Sud acorda o atentie deosebita evenimentelor speciale pe care le organizeaza. Astfel, in cazul nuntilor, hotelul pune GRATUIT la dispozitia mirilor un apartament nuptial, iar in cazul botezurilor pune GRATUIT la dispozitia fericitilor parinti o camera matrimoniala cu patut pentru copil.